Dagligdagen

Alle dage i børnehaven vil være forskellige, og der sker mange ting. Vi har dog en overordnet dagsrytme, som børnene kender, så de bedre kan håndtere, når der sker noget nyt.

Vores overordnede dagsrytme ser således ud 

TidspunktAktiviteter
Kl. 6.30Børnehaven åbner. Der er tilbud om morgenmad i tidsrummet fra klokken 6.30-7.30.
Kl. 7.45De voksne går ud i de forskellige rum. Der foregår forskellige aktiviteter,, for eksempel tegne, sy, højtlæsning, spille spil eller lege. Børnene har mulighed for at lege på alle stuerne, da dørene står åbne.
Kl. 9.30Vi holder rundskreds, hvor vi blandt andet snakker om, hvem der er i børnehave, vejret og datoen. Vi synger eller læser historie. Børnene spiser deres medbragte frugt. Om fredagen får vi friskbagte boller i stedet for frugt.
Kl. 10.00Resten af formiddagen kan vi f.eks. lege på legepladsen eller i huset, gå en tur, lave rytmik i salen, lave bål eller forskellige kreative aktiviteter. Planlagte aktiviteter fremgår af informationerne på tavlerne og på årskalenderen. Mange af børnene snupper sig en mad fra madkassen, hvis de er sultne.
Kl. 11.30Børnene spiser deres medbragte mad. De drikker vand til. Børnene skiftes til at dække bord.
Kl. 12.30Alle er ude at lege på legepladsen. De børn, som skal sove, kryber bliver puttet. 
Kl. 14.00Mellem klokken 14.00 og 15.00 spiser børnene deres medbragte eftermiddagsmad.
Kl. 16.00Børnene samles på Elefantstuen til børnehaven lukker kl. 16.45, fredag kl. 15.45

Aflevering af børn

Det er meget forstyrrende, at et barn bliver afleveret, når rundkredsen er startet. Derfor beder vi jer respektere dette og derfor aflevere jeres barn før kl. 9.30 eller efter kl. 10.00.